NYHETER ALERT: TAKE AWAY TODAY

Bestill på 940 57 890 og hent selv i Helgesensgate 73B eller få maten levert direkte hjem til deg. Masalamagic

    • EnglishNorwegianTemakveld

Temakveld

Dette kurset er for deg som vil lære en bestemt meny, og som kanskje ikke har laget mye indisk mat før. Kvelden gir en unik mulighet til å boltre seg med smaker i alle styrker. Kurset gir deg en enkel innføring i det indiske kjøkken, slik at en kan eksperimentere med krydder videre.

Grunnkurs

Grunnkurs

Et grunnkurs går over tre kvelder á tre timer. Dette kurset er for deg som vil lære mer enn én meny, og boltre deg i de kjente smakene fra India og indiske restauranter. Grunnkurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag.

Helgekurs

Helgekurs

Kurset består av tre spennende menyer fordelt på tre økter med forretter, hverdagsmiddag og selskapsmiddag. Dette kurset er for deg som vil lære mer enn én meny, og boltre deg i de kjente smakene fra India og indiske restauranter. Kurset går over en helg.

Videregående kurs

Videregående

Har du god kjennskap til det indiske kjøkken, og er litt over gjennomsnittlig til å lage mat? Da er dette kurset for deg! Kurset er delt i tre emner og hver økt tar for seg et tema. Etter kurset kan imponere alle i omgangskretsen med avanserte retter fra det indiske kjøkken.


Faktura : Dalsveien 57B, 0775 Oslo